Leveringsvoorwaarden

Bestellen via de webwinkel van 't Leeuweriksveld houdt in dat u akkoord gaat met deze leveringsvoorwaarden.

Bestellen

U bestelt vóór maandagochtend 8.00 uur.
U bestelt bij voorkeur via de webwinkel, en eventueel per email (info@leeuweriksveld.nl) of telefoon (0591-381 445).

Leveren/bezorgen

Wij leveren de bestellingen woensdags en donderdags op diverse Afhaalpunten af (zie de lijst van plaatsen hieronder of kijk op de website bij Afhaalpunten).
Ook is het mogelijk de bestelling bij u thuis te bezorgen, maar daar zijn enkele voorwaarden aan verbonden (zie 'Thuisbezorging' hieronder).

Kosten

Levering op een Afhaalpunt is gratis, thuisbezorging kost €4,-.

Betalen

U ontvangt uw factuur bij uw bestelling. Deze betaalt u achteraf.

U kunt de bedragen ook door ons laten incasseren. Per incasso geldt een minimumbedrag van €50,- òf, als u dat bedrag niet haalt, een minimumperiode van een kwartaal. Op verzoek sturen we u een machtigingsformulier.

Factuurbedragen kunnen alleen door ons worden aangepast. Zolang geen overleg heeft plaatsgevonden, bent u verplicht het factuurbedrag te betalen.

Afhaalpunten

Uw bestelling wordt geleverd in een stevige tas met uw postcode en huisnummer erop of in een krat waar ook uw postcode en huisnummer op staat.

Let op bij het afhalen dat u het goede pakket meeneemt. Bij twijfel dient u contact met ons op te nemen. Wanneer u verwijtbaar een ander pakket meeneemt en wij hierdoor bij een andere abonnee na moeten bezorgen, brengen wij u €5,- onkosten in rekening. Dit geldt ook wanneer u het pakket door iemand anders laat ophalen en dit niet correct gebeurt.

Thuisbezorging

  • Thuisbezorging is mogelijk vanaf €50,- per bestelling (exclusief bezorgkosten). De kosten voor thuisbezorging bedragen €4,-.
  • Wij bezorgen in Noord, Oost- en Zuid-Drenthe (zie 'Ons levergebied' hieronder of Levergebied op de website).
  • Woont u niet in het aangegeven gebied, maar wilt u toch uw bestelling thuisbezorgd hebben, neem dan eerst even contact met ons op.
  • Bij een bestelling van meer dan €100,- rekenen wij geen bezorgkosten. Wanneer u gedurende langere tijd regelmatig meer dan gemiddeld €80,- heeft besteld, komt u in aanmerking voor levering zonder bezorgkosten.

Ons levergebied

Wij rijden onze routes op woensdag en donderdag, en komen in de volgende plaatsen:

Emmen: Angelslo, Bargeres, Barger-Oosterveld, Emmerhout, Emmermeer, Emmerschans, Noordbarge, Prinsenlaan, Rietlanden

Overig: Annen, Assen, Beilen, Coevorden, Drouwen, Emmer-Compascuum, Gasselte, Hooghalen, Klazienaveen, Klijndijk, Nieuw-Weerdinge, Odoornerveen, Oosterhesselen, Orvelte, Schoonebeek, Sleen, Smalbroek, Valthe, Valthermond, Weerdinge, Westerbork, Zandpol, Zuidlaren, Zweeloo.

Eindbedrag en gewicht

Wij proberen het gewicht dat u bestelt uiteraard zo dicht mogelijk te benaderen. Maar bij bepaalde producten kan het uiteindelijk gewicht afwijken van wat u heeft besteld. Dit geldt vooral bij producten die men vaak per stuk bestelt, maar per gewicht worden berekend, zoals knolvenkel, andijvie, paprika, broccoli, courgette, grapefruit, enz. maar ook bijvoorbeeld stukken kaas.
Dit betekent dat ook het eindbedrag op uw factuur kan afwijken van het bedrag op uw bestelling en de bevestiging per email. Aan het bedrag op de bevestigings-email kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Statiegeld

Wij berekenen geen statiegeld voor kisten of flessen. Wij verwachten de kisten en de lege flessen natuurlijk wel retour, graag schoon!

Assortiment

Wij bestellen bij de groothandels BioNoord, De Nieuwe Band en Udea.
U kunt bij ons ook producten bestellen die wij niet in ons assortiment hebben, maar dan kunt u alleen een hele eenheid afnemen.

Voorbehoud

Prijzen, gewichten en inhoudsopgaven zijn vermeld onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en/of typfouten.

Vragen, opmerkingen, klachten

Geef uw opmerkingen a.u.b. niet via de Afhaalpunten door, maar direct aan ons.

 
Heeft u vragen of opmerkingen over de factuur of over de geleverde producten, neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.
Powered by webXpress